Αποφράξεις Μελίσσια

Αποφραξεις Μελισσια – 24 ώρες – 210 603 20 20

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Με την Αποφράξεις Μελίσσια κάντε τη σωστή επιλογή χωρίς να παρασυρθείτε από παραπλανητικές διαφημίσεις και γνωρίστε τον απόλυτο επαγγελματισμό με τον οποίο εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, εδώ και 30 χρόνια. Λύστε το πρόβλημά σας οριστικά και τελεσίδικα χωρίς πειραματισμούς και πρόχειρες πατέντες που ενδεχομένως να σας προξενήσουν μεγαλύτερη ζημιά στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αποφράξεις ΜελίσσιαΓια μας στην Αποφράξεις Μελίσσια, πάνω από όλα προέχει η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και για αυτό προσφέρουμε αξεπέραστη ποιότητα και εξυπηρέτηση σε πολύ προσιτές τιμές. Εδώ και 30 περίπου έτη προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην περιοχή των Μελισσίων και των βορείων προαστίων.

Παρέχουμε γρήγορη, προσιτή και επαγγελματική λύση σε προβλήματα έκτακτης ανάγκης περί καθαρισμού της αποχέτευσης σπιτιών και προσφέρουμε άμεση και φιλική εξυπηρέτηση σε κατοικίες και επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους.

Προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών

Αυτό περιλαμβάνει τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων της αποχέτευσης, ακριβή διάγνωση στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης μέσω ειδικής ψηφιακής κάμερας ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού καθαρισμού του αποχετευτικού συστήματος, αποφράξεις παντός είδους, χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων, πιεστικών μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού, κλπ, προσιτά στον καθένα, με σκοπό το καλύτερο και αρτιότερο δυνατό αποτέλεσμα στον ταχύτερο χρόνο εξυπηρέτησης, ανάλογα με τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη.

Με έντονη δραστηριότητα στο χώρο των αποχετεύσεων και των αποφράξεων πάνω από 4 δεκαετίες, έχουμε τις γνώσεις και την πείρα να αντιμετωπίσουμε κάθε άσχημη κατάσταση στα αποχετευτικά δίκτυα, γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα οριστικό και σίγουρο αποτέλεσμα.

Ο άρτιος εξοπλισμός μας, η παροχή υπηρεσιών από τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς μας και οι ιδιαίτερα προσιτές και ανταγωνιστικές  τιμές της Αποφραξεις Μελισσια , εγγυώνται ότι το αποτέλεσμα της εξυπηρέτησης σας θα είναι απόλυτα επιτυχημένο τη στιγμή που το θέλετε, με το υψηλότερο δικό σας όφελος. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας συνοδεύονται από εγγύηση άμεσου και σίγουρου αποτελέσματος.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΕ ΚΗΠΟ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΕ ΚΗΠΟ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ γνωρίζουμε καλά ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος γι’ αυτό το λόγο, θα είμαστε εκεί πάντα συνεπείς στην ώρα μας, χωρίς να σας δημιουργήσουμε την παραμικρή ταλαιπωρία. Καλέστε μας και οι τηλεφωνικοί μας εκπρόσωποι θα κατανοήσουν και θα προσδιορίσουν το πρόβλημα σας και θα σας παρέχουν μέσω των τεχνικών συνεργείων μας τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης του.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 603 20 20 για όλα τα Μελίσσια άμεσα κοντά σας

Οι Αποφράξεις Μελίσσια προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία των Μελισσίων.

Γιατί δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας την απόφραξη ή τον καθαρισμό αποχέτευσης;

Τα χημικά προϊόντα απόφραξης του λιανικού εμπορίου μπορεί να είναι επιβλαβή για τον εαυτό σας, τους σωλήνες σας και το περιβάλλον και σπάνια λύνουν το ζήτημα για πολύ καιρό. Αν έχετε σωλήνες από PVC, τα όξινα αυτά προϊόντα μπορούν πραγματικά να φάνε τις κολλημένες συνδέσεις τους, προκαλώντας μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον. Οι φθορές σε σωλήνες PVC είναι ένα εξαιρετικά κοινό φαινόμενο και εντοπίζεται σε σπίτια όπου χύνονται χημικές ουσίες στα αποχετευτικά συστήματα ως λύση απόφραξης.

Σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με τη σοβαρότητα του βουλώματος, οι επισκευές μπορεί να γίνουν δαπανηρές και χρονοβόρες, ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και ταλαιπωρία είναι μέσω της καλής, τακτικής, προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης.

Αποφραξεις Μελισσια σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Μελίσσια – Καθαρισμός αποχέτευσης στα Μελίσσια με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Μελισσίων παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Μελίσσια
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Μελίσσια
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στα Μελίσσια
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Μελίσσια
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στα Μελίσσια
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στα Μελίσσια
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Μελίσσια
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης των αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στα Μελίσσια
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Μελίσσια
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στα Μελίσσια
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Η αποφρακτική εταιρία των Μελισσίων ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Μελισσια με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Μελισσια καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη των κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Μελίσσια, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στα Μελίσσια και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφραξη στα Μελισσια και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης των αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή των .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στα Μελίσσια

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης των αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών των συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Μελίσσια και στα Βορεια Προαστια

Αποφράξεις Μελίσσια … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφράξεις Μελίσσια … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή των Μελισσίων με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές των αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στα Μελίσσια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Μελισσια από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα των απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφραξεις Μελίσσια σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Μελίσσια η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Μελίσσια – Apofraxeis lekanis Melissia – Apofraxis lekanis Melissia – Apofrakseis lekanis Melissia – Apofraksis lekanis Melissia

Αποφράξεις Μελίσσια και Πληροφορίες

Τα Μελίσσια είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Πεντέλης, ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Πεντέλη και τη Νέα Πεντέλη.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Βόρεια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Μελισσια – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές των αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Μελίσσια | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχής των Μελισσίων μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος των αποφρακτικής εταιρίας των Μελισσίων. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους των Μελισσίων.

Οι συνεργάτες των επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα των απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις Μελίσσια στο Web 2.0

Αποφράξεις Μελίσσια wordpress

Αποφράξεις Μελίσσια blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στα Μελίσσια

Αποφράξεις Μελίσσια