ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Αποφράξεις Δυτικά Προάστια

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

6931 030303 : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΙΛΙΟΝ – ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ – ΚΟΛΩΝΟΣ – ΣΕΠΟΛΙΑ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΧΑΡΝΑΙ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Αποφράξεις Δυτικά Προάστια
[subpages]
Αποφράξεις

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Όταν μιλάμε για αποφράξεις σπιτιών αναφερόμαστε σε μια σειρά από αποφράξεις που πραγματοποιούνται εντός και εκτός του σπιτιού. Ο χώρος του σπιτιού χρησιμοποιείται καθημερινά και για πολλά χρόνια, γι’ αυτό και η φραγή των σωληνώσεων της κουζίνας, του μπάνιου ή της αποχέτευσης είναι πολύ πιθανή. Εάν μάλιστα είμαστε αδιάφοροι και πετάμε αντικείμενα που μπορούν να φράξουν τις σωληνώσεις ή αμελούμε τη συντήρηση των σωληνώσεων μας, τότε αυξάνονται ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες να χρειαστούμε τις υπηρεσίες μιας αποφρακτικής εταιρείας. Οι αποφράξεις σπιτιών περιλαμβάνουν μια σειρά από εργασίες που μας βοηθούν να αποκαταστήσουμε τη σωστή λειτουργία των σωληνώσεων του σπιτιού μας. Αποφραξεις Δυτικα Προαστια

Αποφράξεις Δυτικών Προαστίων
Αποφράξεις Δυτικά Προάστια

Αυτές οι εργασίες είναι οι εξής:

1. Αποφράξεις κουζίνας

Ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που αντιμετωπίζει συχνά πρόβλημα στις σωληνώσεις του είναι η κουζίνα. Πιο συγκεκριμένα, ο νεροχύτης της κουζίνας είναι ένα σημείο του σπιτιού που αντιμετωπίζει συχνά πρόβλημα φραγής, διότι στις σωληνώσεις του συσσωρεύονται τροφές και λίπη. Το βούλωμα του νεροχύτη μπορεί να αποφευχθεί, αρκεί να μην επιτρέπουμε την εισχώρηση τροφών στις σωληνώσεις του. Επιπλέον, οι αποφράξεις στις κουζίνες των σπιτιών μπορούν να περιοριστούν, εάν φροντίζουμε για τη διατήρηση της καθαριότητας του εσωτερικού των σωληνώσεών μας. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια της σόδας και του ξυδιού ή με τη χρήση προϊόντων που πωλούνται στα καταστήματα.

2. Αποφράξεις τουαλέτας

Οι αποφράξεις σπιτιών αφορούν πολύ συχνά τον χώρο του μπάνιου, διότι το μπάνιο είναι ένας χώρος που χρησιμοποιείται πάρα πολύ από τους ανθρώπους σε καθημερινή βάση. Οι φραγές αφορούν τον νιπτήρα, την μπανιέρα, το σιφόνι, αλλά και τη λεκάνη της τουαλέτας. Οι συνήθεις ύποπτοι πίσω από τις φραγές των σωληνώσεων του μπάνιου είναι οι τρίχες, τα υπολείμματα σαπουνιού, καθώς και διάφορα στερεά αντικείμενα που ρίχνουμε στη λεκάνη.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

3. Αποφράξεις βόθρου

Τα περισσότερα σπίτια είναι συνδεδεμένα με ένα κεντρικό αποχετευτικό σύστημα. Ωστόσο υπάρχουν περιοχές, οι οποίες δεν έχουν κεντρικό αποχετευτικό σύστημα. Τα σπίτια αυτών των περιοχών διαθέτουν βόθρους, οι οποίοι όμως συχνά βουλώνουν και χρειάζονται απόφραξη.

4. Αποφράξεις σωληνώσεων αποχέτευσης

Όπως είπαμε παραπάνω, η πλειονότητα των σπιτιών διαθέτει αποχέτευση, η οποία συνδέεται με ένα κεντρικό σύστημα αποχέτευσης. Πολλές φορές όμως η αποχέτευση ενός σπιτιού μπορεί να βουλώσει, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ροή των οικιακών λυμάτων προς το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα. Η φραγή των σωληνώσεων της αποχέτευσης προκαλείται συνήθως από ρίζες δέντρων που εισχωρούν στις σωληνώσεις και αναπτύσσονται σχηματίζοντας ένα σημαντικό εμπόδιο που δεν επιτρέπει στα λύματα να απομακρυνθούν.

5. Αποφράξεις εξωτερικών σωληνώσεων

Οι αποφράξεις σπιτιών αφορούν όμως και τις εξωτερικές σωληνώσεις. Έτσι, αποφράξεις γίνονται και στις υδρορροές μπαλκονιών και ταράτσας, καθώς επίσης και στα σιφόνια των μπαλκονιών.
Σε ποιους να απευθυνθούμε
Σε περίπτωση φραγής των σωληνώσεων του σπιτιού μας έχουμε τρεις επιλογές:

  1. να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας το πρόβλημα
  2. να καλέσουμε ένα ειδικό συνεργείο που αναλαμβάνει αποφράξεις

Η πρώτη επιλογή είναι ιδανική για περιπτώσεις που το πρόβλημα της φραγής είναι τοπικό και απλό. Η δεύτερη επιλογή προτείνεται για περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι πολύ έντονο και απαιτεί χρήση ειδικών μηχανημάτων.