ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Αποφράξεις Δάφνη – 24 ώρες – 210 981 9999

Αποφράξεις Σταματίου

Αποφράξεις Δάφνη. Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

H Αποφράξεις Δάφνη αναλαμβάνει υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης του αποχετευτικού σας δικτύου και αποφράξεις αποχετεύσεων, φρεατίων αλλά και σιφωνίων, νεροχυτών.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ Αποφράξεις Δάφνη
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων σε :

 • πολυκατοικίες
 • μονοκατοικίες
 • εστιατόρια
 • νοσοκομεία
 • ξενοδοχεία
 • δημόσια κτίρια κ.λπ.

Η Αποφράξεις Δάφνη είναι εδώ για εσάς και αυτό φαίνεται στα δικά σας πλέον χαμόγελα όλα αυτά τα χρόνια, καθώς διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άρτια ειδικευμένους τεχνικούς. Έχουμε όλο τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για την απεμπλοκή αποχετεύσεων όλων των τύπων. Οπουδήποτε υπάρχουν σωληνώσεις που μπορεί να βουλώσουν, εμείς μπορούμε να τις καθαρίσουμε.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι βουλωμένες αποχετεύσεις, είτε είναι στην τουαλέτα ή την κουζίνα είναι δυσάρεστο γεγονός ιδίως όταν συμβαίνει σε μια αναπάντεχη στιγμή.
Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα στις αποχετεύσεις μας είναι:

 • χαρτιά
 • λίπη
 • φύλλα
 • υπολείμματα τροφών
 • ρίζες δέντρων και διάφορα αντικείμενα

Οι Αποφράξεις Δάφνη βρίσκεται στον χώρο των αποφράξεων από το 1970. Καθαρίζουμε, ξεβουλώνουμε και συντηρούμε υδρορροές αποχετεύσεων εδώ και 40 χρόνια τώρα, βοηθώντας εκατοντάδες ανθρώπους.

Μην προσπαθήσετε ποτέ να επιδιορθώσετε μια βουλωμένη αποχέτευση μόνοι σας. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι κάτι πάρα πολύ απλό αλλά υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο, κατά λάθος, να δημιουργήσετε μεγαλύτερο πρόβλημα και πολύ πιο δύσκολο στην αντιμετώπιση του. Επίσης μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά του εμπορίου καθώς βάζετε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους σας και το περιβάλλον.

Αποφράξεις Δάφνη – οικονομικά και αποτελεσματικά

Παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε όλη την περιοχή της νότιας Αττικής και του κέντρου των Αθηνών, προσφέροντας τις πιο άριστες υπηρεσίες. Καλύπτουμε πλήρως τόσο τους οικιακούς όσο και τους επαγγελματικούς και δημοσίους χώρους. Μαζί μας θα είστε πάντα σε ασφαλή χέρια. Καλέστε Αποφράξεις Δάφνη και δεν θα χάσετε, παρά μόνο θα κερδίσετε.

Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας με τα υψηλότερα πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων την εστίαση στον πελάτη, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιχείρησής μας.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που η Αποφράξεις Δάφνη στέκεται πανίσχυρη στον τομέα των συστημάτων των αποχετεύσεων μέχρι και σήμερα.
Η Αποφρακτική Δάφνης με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετευτικού δικτύου (φρεατίων, λεκανών, νιπτήρων, μπανιερών, κουζινών), αποφράξεις αγωγών με υδροβολή από το έμπειρο προσωπικό μας , καθαρισμό στεγανών φρεατίων και άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους. Με ένα απλό τηλεφώνημα βρισκόμαστε κοντά σας.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλη την Δάφνη άμεσα κοντά σας

Οι Αποφράξεις Δάφνη προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Δάφνης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Αποφραξεις Δαφνη σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Δάφνη – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Ανάβυσσο με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Δάφνη παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Δάφνη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Δάφνη
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στην Δάφνη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Δάφνη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Δάφνη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Δάφνη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Δάφνη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Δάφνη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Δάφνη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Δάφνη
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Η αποφρακτική εταιρία της Δάφνης ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Δαφνη με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Δαφνη καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Δάφνη, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στην Ανάβυσσο και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Δάφνη εκπαιδεύονται στη χρήση πιεστικών ύδατος υψηλής πίεσης για τον καθαρισμό και την αποδέσμευση αποχετεύσεων και σωληνώσεων. Η τεχνολογία ψεκασμού νερού υψηλής πίεσης αφαιρεί το λίπος και άλλα απορρίμματα από τους αγωγούς σας και τα οδηγεί στη γραμμή αποχέτευσης της πόλης. Οι τεχνικοί μας μπορούν να καθαρίσουν τα βουλώματα από τις φραγμένες γραμμές αποχέτευσης και τα φρεάτια. Είμαστε σε θέση να καθαρίσουμε σωλήνες αποχέτευσης διαφόρων διαμέτρων. Η υψηλή πίεση επιτρέπει στους τεχνικούς μας να μειώνουν δραστικά τη συσσώρευση οργανικών υλικών, ακόμα και σε μεγάλες γραμμές αποχέτευσης.

Η εκτόξευση ύδατος υψηλής πίεσης μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από τη συνηθισμένη μέθοδο, επειδή δεν ξεμπλοκάρει απλώς τα εμπόδια στην αποχέτευση αλλά καθαρίζει ταυτόχρονα και τους σωλήνες. Οι καθαροί αγωγοί δεν θα προκαλέσουν ξένα αντικείμενα που θα μπορούσαν να εμποδίσουν ξανά την αποχέτευση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μιλήσετε σε έναν από τους συνεργάτες μας, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Αποφραξη στην Δαφνη και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Δάφνη
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999

Απόφραξη τουαλέτας Δάφνη

Μια βουλωμένη τουαλέτα είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που ενδεχομένως έχετε στο σπίτι. Η απόφραξη της τουαλέτας όπως και όλης της αποχέτευσης είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία και απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός της Αποφράξεις Δάφνη είναι πλήρως τεχνολογικά εξελιγμένος. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και πεπειραμένοι για να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν κάθε σας προσδοκία.

Φεύγοντας από τον χώρο σας ή τουαλέτα σας θα είναι σε πλήρη λειτουργική κατάσταση.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορούν να προκαλέσουν ένα πλήθος προβλημάτων, όπως δυσάρεστες και πολύ άσχημες οσμές αλλά και κίνδυνο πλημμύρας. Μερικές φορές είναι δύσκολο να καθοριστεί ποια είναι η αιτία της απόφραξης και πού βρίσκεται. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα σε θέση να επιδιορθώσουν το πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά καθώς και να προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα να επανεμφανιστεί το πρόβλημα.

Καλέστε μας σήμερα για να κανονίσουμε μια επίσκεψη. Μέσα σε λίγη ώρα από την κλήση σας, θα είμαστε εκεί.

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στην Δαφνη

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Δάφνης και στα Νοτια Προαστια

Αποφράξεις Δάφνη … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφραξεις Δαφνη … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Δαφνης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στη Δάφνη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Δαφνη από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, Αποφραξεις Δαφνη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Δάφνη η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο; Απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης. Επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Δάφνη – Apofraxeis lekanis Dafni – Apofraxis lekanis Dafni – Apofrakseis lekanis Dafni – Apofraksis lekanis Dafni

Αποφράξεις Δάφνη και Πληροφορίες

Η Δάφνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και έδρα αυτού, στον Κεντρικό Τομέα του Αθηναϊκού πεδίου Αττικής.

Στα διοικητικά όρια της Δάφνης στεγάζεται η Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) και οι ενορίες του δήμου είναι της Αγίας Βαρβάρας, της Ζωοδόχου Πηγής και στα όρια με το Δήμο Αθηναίων του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού και του Αγίου Γεωργίου. Η περιοχή γειτνιάζει με τη δημοτική ενότητα Υμηττού και αποτελεί πέρασμα προς το Νότιο Τομέα, ενώ είναι προσβάσιμη μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και του ομώνυμου σταθμού του μετρό κοντά στην Πλατεία Καλογήρων και το σταθμό μετεπιβίβασης λεωφορείων.

Στη Δάφνη αναπτύσσεται ένας δραστήριος εμπορικός πεζόδρομος, ενώ στα περίχωρα αυτής λειτουργούν από παλιά επιπλάδικα και βιοτεχνίες φωτιστικών στη ζώνη προς τον Άγιο Δημήτριο.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Νότια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Δαφνη – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Δάφνη | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία. Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη. Άμεσα, οικονομικά και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής της Δάφνης μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας της Δάφνης. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Δάφνης.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανασυμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων των οποίων οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.