Η εταιρία μας καλύπτει όλη τη περιοχή των Βορείων Προαστίων σε λιγότερο από 15 λεπτά για άμεσα αποτελέσματα.

Έχουμε πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και με το πλέον εξειδικευμένο και έμπιστο προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση σας.

Η Αποφρακτική Βορείων Προαστίων έχει στόχο την απόδοση υψηλής ποιότητας εργασίας σε κάθε κάτοικο που τις έχει ανάγκη εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες. Το  προσωπικό της εταιρείας μας διασφαλίζει τη σωστή αντιμετώπιση κάθε προβλήματος στα Βόρεια Προάστια από το 1977 και μέχρι σήμερα δίνει την σωστή και μόνιμη λύση σε κάθε πρόβλημα, όπως από χαλίκια και ρίζες που προκαλούν φραγή στον αγωγό και δυσχεραίνει την καθημερινότητα σας, με εξοπλισμό απο ειδικά ηλεκτροκίνητα μηχανήματα που κόβουν τις ρίζες που αναπτύσσονται στις σωληνώσεις και οι οποίες φταίνε για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων και πιεστικά μηχανήματα που ξεμπλοκάρουν και καθαρίζουν τούς αγωγούς αφήνοντας τους σαν καινούργιους.

Αν, οι αποφράξεις αποτελούν συχνό φαινόμενο στον χώρο σας κάλο είναι να προγραμματίζετε μια συντήρηση του δικτύου σας. Αυτό θα σας σώσει από πολύ περισσότερα έξοδα και χρόνο,