Αποφράξεις Άρτεμις

Αποφραξεις Αρτεμις – 24 ώρες – 210 603 20 20

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Η Αποφράξεις Αρτεμις είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία αποφράξεων, καθαρισμών και  συντηρήσεων αποχετεύσεων σε όλη την Αττική. Δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων διαθέτοντας την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα. Τα υψηλής εκπαίδευσης συνεργεία μας εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Αττικής και διαθέτουν άριστο εξοπλισμό ώστε να μπορούν να εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ

Για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, επικοινωνήστε με τους καλύτερους και τους πιο έμπειρους, την Αποφράξεις Άρτεμις. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 603 20 20 για όλη την Άρτεμις άμεσα κοντά σας

Αποφράξεις Άρτεμις

Οι Αποφράξεις Άρτεμις προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Αρτέμιδας.

Αποφραξεις Αρτεμις σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Άρτεμις – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Άρτεμις με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Άρτεμις παρέχει:

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ
 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Άρτεμις
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Άρτεμις
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στην Άρτεμις
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Άρτεμις
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Άρτεμις
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Άρτεμις
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Άρτεμις
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Άρτεμις
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Άρτεμις
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Άρτεμις
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

Η αποφρακτική εταιρία της Αρτέμιδας ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Αρτεμις με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Αρτεμις καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Άρτεμις, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ

Απόφραξη στην Άρτεμις και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφραξη στην Αρτεμις και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Πώς γνωρίζετε πραγματικά ότι έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση; Παίρνουμε ένα βίντεο μέσω μιας μικρής, ψηφιακής κάμερας διάγνωσης μέσα από τις αποχετεύσεις, όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά. Όταν τελειώσουμε, έχετε απόδειξη. Η κάμερα θα καταγράψει οποιοδήποτε πρόβλημα στις γραμμές σας.

Θα μπορείτε να πείτε από πού έρχονται τώρα αυτές οι μυρωδιές. Οι οσμές μπορεί να προέρχονται από πολλά πράγματα όπως τα τρόφιμα που έχουν κολλήσει στα αποχετεύσεις ή το χαρτί τουαλέτας που έχει συσσωρευτεί. Όταν το νερό παγιδεύεται στις γραμμές, καθίσταται στάσιμο και οτιδήποτε παγιδευτεί σε αυτό τελικά θα αρχίσει να αποσυντίθεται.

Τι μπορεί να δείξει ένα βίντεο ελέγχου αποχέτευσης της Αποφράξεις Άρτεμις:

 • Ραγισμένο αποχετευτικό δίκτυο
 • Μπλοκαρίσματα που εμποδίζουν τις γραμμές σας
 • Διαρροές σωλήνων
 • Κατεστραμμένα υλικά
 • Εισβολή ριζών κλπ

Θα εκπλαγείτε από το τι κρύβεται κάτω από τα πόδια σας. Όταν οι γραμμές της αποχέτευσης φράσσονται, ο μόνος τρόπος για να ανιχνεύσετε το πρόβλημα σας είναι μέσω των λεπτομερών ελέγχων με κάμερα. Αφήστε το βίντεο να πει την αλήθεια.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 603 20 20

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στην Άρτεμις

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Άρτεμις και στα Ανατολικά Προαστια

Αποφράξεις Άρτεμις … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφράξεις Άρτεμις … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Αρτέμιδας με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στην Άρτεμις για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Αρτεμις από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφραξεις Άρτεμις σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Άρτεμις η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Άρτεμις – Apofraxeis lekanis Artemis – Apofraxis lekanis Artemis – Apofrakseis lekanis Artemis – Apofraksis lekanis Artemis

Αποφράξεις Άρτεμις και Πληροφορίες

Η Αρτέμιδα (Άρτεμη ή Άρτεμις) αποτελεί πόλη και δημοτική κοινότητα του καλλικράτειου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας της Ανατολικής Αττικής και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιερό της Βραυρώνας όπου λατρευόταν η Άρτεμη, θεότητα του κυνηγιού. Σήμερα μια από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό πόλεις της ανατολικής Αττικής και μεταλλάσσεται με γρήγορο ρυθμό από παραθεριστική κωμόπολη των Μεσογείων σε τόπο μόνιμης κατοικίας, με εμπορικό και οικονομικό κέντρο τη Λούτσα.

Η ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδας βρίσκεται στις ακτές του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου, 25 χμ. ανατολικά των Αθηνών και μόλις 5 χιλιόμετρα από τα Σπάτα στη Μεσογαία, της οποίας αποτελεί επίνειο. Διοικητικά υπάγεται στην Περιφέρεια Αττικής. Δικαστικά υπάγεται στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου και οικονομικά στη Δ.Ο.Υ. Παλλήνης.

Η περιοχή και παλιός οικισμός της Λούτσας παραμένει μέχρι το 1974 στα διοικητικά όρια των Σπάτων, ενώ έκτοτε αναγνωρίζεται ως Κοινότητα Αρτέμιδος της Ανατολικής Αττικής. Το 1994 ξεπερνάει τους 10.000 κατοίκους και προάγεται σε δήμο, σύμφωνα με τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Το 2010 συνενώθηκε με τον πρώην Δήμο Σπάτων για να σχηματίσουν τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας, με πληθυσμό ο οποίος ανήρχετο σε 21.488 κατοίκους κατά την απογραφή 2011.

Τα διοικητικά όρια της δημοτικής κοινότητας εκτείνονται: ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Με την ακτογραμμή στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Αρτέμιδος. ΝΟΤΙΑ: Με τα όρια του Δήμου Μαρκόπουλου (περιοχή Πόρτο Ράφτη). ΔΥΤΙΚΑ: Με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στη συνέχεια με τα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων. ΒΟΡΕΙΑ: Έως τα όρια με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου επί της οδού Αρίωνος.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Ανατολικά Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Αρτεμις – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Άρτεμις | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής της Αρτέμιδας μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας της Αρτέμιδας. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Αρτέμιδας. Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις Άρτεμις στο Web 2.0

Αποφράξεις Άρτεμις wordpress

Αποφράξεις Άρτεμις blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στην Άρτεμις

Αποφράξεις Άρτεμις