ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η αρτιότητα εκπαίδευσης στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» και η εμπειρία 35 χρόνων στις αποφράξεις κάθε είδους σωληνώσεων, εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από παρεμποδίσεις και βουλώματα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις, σας εξυπηρετούμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας εκτίμηση του μεγέθους της βλάβης και αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε πρόβλημα.

Χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε συνδυασμό με τη χρήση του κατάλληλου τελευταίας γενιάς εξοπλισμού, για κάθε εργασία με εγγυημένα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε πολύ λογικές τιμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στους Αγίους Αποστόλους.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στους Αγίους Αποστόλους.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στους Αγίους Αποστόλους.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στους Αγίους Αποστόλους.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στους Αγίους Αποστόλους.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στους Αγίους Αποστόλους.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στους Αγίους Αποστόλους.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)στους Αγίους Αποστόλους.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στους Αγίους Αποστόλους.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στους Αγίους Αποστόλους.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στους Αγίους Αποστόλους.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στους Αγίους Αποστόλους.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στους Αγίους Αποστόλους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ. (κ.α.)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις.

Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει την καταγραφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, ως αποδεικτικό στοιχείο, εάν απαιτείται. Επίσης σε περίπτωση επισκευής μπορείτε να μελετήσετε το πρόβλημα μαζί με τον τεχνικό σας για την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές.

Για εμάς η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων είναι μία εύκολη υπόθεση. Για την σωστή ροή της αποχέτευσης μπορείτε μία φορά στα 3 με 4 χρόνια να κάνετε συντήρηση στο αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»

Aσχολoύμαστε με τις αποφράξεις, τον καθαρισμό σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου και τις αντλήσεις υδάτων.

 • Έχουμε πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει πολλές αποφρακτικές περιπτώσεις.
 • Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 35 χρόνια.
 • Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.
 • Είμαστε πάντα διαθέσιμοι. 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα και 15αύγουστο.

Απλά τηλεφωνήστε μας στο 6931 030303.

ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

Οι Άγιοι Απόστολοι είναι παραθαλάσσιος οικισμός της ανατολικής Αττικής. Βρίσκεται στην βορειοανατολική Αττική στις ακτές του Νότιου Ευβοϊκού κόλπου, πολύ κοντά στον Κάλαμο. Συνορεύει με το Μαρκόπουλο Ωρωπού, το Βαρνάβα, και το Καπανδρίτι Είναι μία από τις παραθεριστικές περιοχές της Αττικής, ιδιαίτερα δημοφιλής λόγω της μεγάλης παραλίας που διαθέτει. Με το πρόγραμμα Καλλικράτης το οποίο τέθηκε σε ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2011, ο Δήμος Καλάμου στον οποίο άνηκε ο οικισμός, αποτελεί τμήμα του νέου διευρυμένου δήμου Ωρωπού. Ο πληθυσμός του οικισμού είναι 1.904 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ