ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Απολυμάνση Εργοταξίου

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

εργοταξιο

Τα κρούσματα λοιμωδών ασθενειών τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται όλο και περισσότερο σε χώρους όπως σχολεία, φυλακές, επιχειρήσεις παντός είδους κτλ.

Στους χώρους αυτούς η υγειονομική επέμβαση με κατάλληλα σκευάσματα καθίσταται αναγκαία προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος εκδήλωσης λοιμωδών νοσημάτων.

Σε όποιο επαγγελματικό κλάδο και αν ανήκει η επιχείρηση σας, σίγουρα δεν θα θέλατε να έρθετε αντιμέτωποι με τα παράσιτα. Η καλή εικόνα μιας επιχείρησης αλλά κυρίως η διασφάλιση της υγιεινής κρίνονται απαραίτητα.

Εμείς δίνουμε την ίδια βαρύτητα στις εφαρμογές που κάνουμε ανεξαρτήτως του χώρου που επεμβαίνουμε. Ακόμη και σε επιχειρήσεις που δεν έχουν άμεση σχέση με τον τομέα των τροφίμων όπως είναι ένα εργοτάξιο, οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι υψηλού επιπέδου. Ύστερα από την πρώτη επίσκεψη στο χώρο σας, θα διαμορφώσουμε τις εφαρμογές σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Ίσως ήρθε η ώρα λοιπόν να συνάψετε ένα σοβαρό συμβόλαιο ελέγχου παρασίτων παρά να κάνετε μεμονωμένες εφαρμογές απεντόμωσης – μυοκτονίας.

Με τη μέθοδο του συμβολαίου οι περισσότερες εφαρμογές περνάνε στο στάδιο της πρόληψης και όχι της καταστολής ενώ ταυτόχρονα η επιχείρηση σας διαθέτει αναλυτικό φάκελο παρασιτοκτονίας που είναι σύμφωνος με τις απαιτήσεις των δημόσιων υπηρεσιών ή των ιδιωτικών φορέων πιστοποίησης.

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ