απολυμανσεις

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Η εταιρία μας, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής, διαθέτει έμπειρα στελέχη, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και συνεργαζόμενη με γεωπόνους, εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα Απολυμάνσεων, Απεντομώσεων και – Μυοκτονιών.

Αναλαμβάνει απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες κάθε είδους, σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας μας σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας.

Βασικές Υπηρεσίες καταπολέμησης ανεπιθύμητων επισκεπτών, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόροι, ψύλλους, κουνούπια, μύγες, ποντίκια κ.α.

Ενδεικτικές εφαρμογές απεντομώσεων – απολύμανσεων – μυοκτονίας, όπως ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών, καπνισμός εσωτερικών χώρων κ.α.

απολ

Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις – Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες και εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας.

Τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με ταχύτατους ρυθμούς και γι” αυτό είναι σημαντικό το πρόγραμμα υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου να είναι προσαρμοσμένο στους παρασιτολογικούς κινδύνους που αντιμετωπίζετε.

Απεντομώσεις

Για παράδειγμα, κάποια παράσιτα αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για ορισμένα είδη επιχειρήσεων: Οι σκόροι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο τα ρούχα και γενικότερα υφάσματα, οι κατσαρίδες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και οι κοριοί για τα ξενοδοχεία. Βεβαιωθείτε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης καλύπτει τις συγκεκριμένες απειλές που αντιμετωπίζετε.

Μυοκτονίες

Ο βαθμός ανοχής έναντι των παρασίτων διαφέρει ανάλογα με τους κινδύνους που αυτά ενέχουν σύμφωνα με τις δραστηριότητες και το είδος της επιχείρησής σας.

Για παράδειγμα, ένα ποντίκι σε εργοτάξιο-οικοδομή αποτελεί ενόχληση, ενώ ένα ποντίκι σε εργοστάσιο τροφίμων μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην επιχείρηση, προκαλώντας φθορές στις εγκαταστάσεις έως και οδηγώντας σε ποινική δίωξη τους υπευθύνους και την επιχείρηση. Διασφαλίστε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης στοχεύει στο δικό σας επίπεδο κινδύνου.

Τα τρωκτικά όπως ποντίκια και αρουραίοι στην οικία ή στο κήπο σας δεν εγκυμονούν μόνο σοβαρούς κινδύνους στην καταστροφή υλικών αγαθών όπως καταστροφή υφασμάτων, εργαλείων, μερική ή ολική καταστροφή κτηρίων, καλλιεργειών, λουλουδιών κλπ. αλλά και σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία σας.

Απολυμάνσεις

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα, για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς και το όφελος από την παροχή των Επαγγελματικών υπηρεσιών μας στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες.

Καλύπτουμε απολυμάνσεις σε: κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια, σφήγκες, μέλισσες, σκορπιούς, σκόρους, ψαράκι, ψαλίδα, σκαθάρι κ.α.

Απολυμάνσεις  με πιστοποιητικό

Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας (απολυμαντές) φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός, και με πιστοποιητικό απολύμανσης.

Απολυμάνσεις – Καθαρισμός φρεατίων

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο αποχετευτικό δίκτυο να βρίσκουν καταφύγιο αρκετά παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια. Μία έξυπνη κίνηση είναι να συνδυαστεί η απολύμανση με την ταυτόχρονη απόφραξη ή καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου.

 

Καλώς ήλθατε στη http://apofrajeis.eu, αποτελεί μια επιχείρηση που ξεκινησαμε πρίν από 30 χρόνια με κύρια δραστηριότητα τις παροχή υπηρεσιών σε απολυμάνσεις – απεντομώσεις και μυοκτονίες σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής. Εκτοτε έως και σήμερα δηλώνουμε πιστοί οπαδοί της εξέλιξης της τεχνολογίας, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα να διαθέτουμε ίσως τον πιό σύγχρονο και αποτελεσματικό εξοπλισμό στην εκτέλεση των καθηκόντων μας.
Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας, αρτίων καταρτισμένων τεχνικών-απολυμαντών, που υπό την αυστηρή επίβλεψη υπεύθυνου Χημικού επιστήμονα δίνουν καθημερινά αξιόπιστες, ασφαλείς και κυριώς αποτελεσματικές λύσης σε απολυμάνσεις. Τα χρησιμοποιούμε φάρμακα ΄είναι απολύτως εγκεκριμένα από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Γεωργίας εξασφαλίζοντας την επιθυμητή δράση αποτελεσματικότητας αλλά και ταυτόχρονα την πλήρη ασφάλεια  όσον αφορά την ανθρώπινη υγεία από οποιονδήποτε κίνδυνο.
Δίνουμε μόνιμη και οριστική λύση στη απαλλαγή από ποντίκια και ανεπιθύμητα έντομα (μυρμήγκια – κατσαρίδες – ψύλλους – κοριούς- τερμίτες κλπ) και μάλιστα όχι μόνο για αυτά που υπάρχουν στο χώρο σας τη συγκεριμένη στιγμή αλλά και όλων αυτών που πιθανώς θα ”εισέλθουν” στην περιοχή απολύμανσης και μετά την παρέλευση αρκετού χρονικού διαστήματος.
Ετσι τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρουμε συνοψίζονται στα ακόλουθα:

 • 100% αποτελεσματική δράση διαρκείας.
 • Απολυμάνσεις πλήρως φιλικές προς το περιβάλλον και απολύτως ακίνδυνες για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.
 • Αμεση διεκπεραίωση χωρίς χρονοτριβές
 • Δεν απαιτείται άδειασμα από πράγματ που πιθανώς υπάρχουν
 • Τιμές ασυναγώνιστες
 • Παροχή ειδικού πιστοποιητικού απολύμανσης (αρ. αδ. Υπ. Γεωργ. 147568/4/84)

  απολ 1

 

Εξυπηρετούμε όλες τις συνοικίες του Λεκανοπεδίου Αττικής και αρκεί ένα απλό τηλεφώνημα ώστε οποιοσδήποτε ΄΄εισβολέας” σας δημιοργεί πρόβλημα να εκτοπιστεί αποτελεσματικά από τα τεχνικά συνεργεία μας είτε αφορά οικία είτε επαγγελματικό χώρο.

 

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις για οποιονδήποτε χώρο μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα ”εισβολέων” όπως:

 • Διαμερίσματα – μονοκατοικίες (συρτάρια – ντουλάπες – κουζίνες – μπάνιο κλπ)
 • Αποθήκες – Υπόγεια
 • Κοινόχρηστους χώρους
 • Αποχετευτικούς αγωγούς ( χρήσιμο είναι να συνδιάζεται απολύμανση μαζί με απόφραξη αγωγών ταυτόχρονα)
 • Δημόσιες Υπηρεσίες – Οργανισμούς
 • Σχολικές Μονάδες
 • Πλοία – Θαλαμηγούς

 

Απολυμανσεις

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα,

για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς και το όφελος από την παροχή των Επαγγελματικών υπηρεσιών μας στις απολυμανσεις, απεντομώσεις, μυοκτωνίες.

Καλύπτουμε απολυμάνσεις σε: κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια, σφήγκες, μέλισσες, σκορπιούς, σκώρους, ψαράκι, ψαλίδα, σκαθάρι κ.α.