ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Απαραίτητες οι αποφράξεις για τη λειτουργικότητα των πολυκατοικιών

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Απαραίτητες οι αποφράξεις για τη λειτουργικότητα των πολυκατοικιών

Απαραίτητες οι αποφράξεις για τη λειτουργικότητα των πολυκατοικιών

Για κάθε πολυκατοικία, όπως και για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά, είναι απαραίτητη η σωστή λειτουργία του υδραυλικού-αποχετευτικού συστήματος. Έτσι εξυπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η καθημερινότητα των ιδιοκτητών και των ενοίκων της. Μαζί με τα δομικά στοιχεία και την ηλεκτροδότηση, η υδροδότηση και η αποχέτευση αποτελούν τα εσωτερικά στοιχεία σε μια πολυκατοικία. Επηρεάζουν κατά πολύ την ποιότητα ζωής όσων διαμένουν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι, π.χ., ένα κακόγουστο βάψιμο.

Απαραίτητες οι αποφράξεις για τη λειτουργικότητα των πολυκατοικιών
Απαραίτητες οι αποφράξεις για τη λειτουργικότητα των πολυκατοικιών

Οι ένοικοι, οι ιδιοκτήτες και πολύ περισσότερο οι διαχειριστές θα πρέπει να βρίσκονται σε συνεργασία με κάποια αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων. Για:

  • τη συντήρηση
  • τον προληπτικό έλεγχο των σωληνώσεων και των φρεατίων
  • την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκαλούνται όταν φράζουν

Για την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη επίλυση τέτοιων προβλημάτων καλό είναι οι διαχειριστές να απευθύνονται σε εταιρείες που έχουν τη έδρα τους κοντά στην πολυκατοικία. Και η καλύτερη διαφήμιση βέβαια για κάθε επιχείρηση είναι η επιτυχής ανταπόκρισή της σε κάθε δύσκολη κατάσταση που καλείται να αντιμετωπίσει. Για κάθε σωστό επαγγελματία ο κάθε ευχαριστημένος πελάτης θα φέρει τον επόμενο, τουλάχιστον αυτό βιώνουμε εμείς χρόνια τώρα στην αποφρακτική apofraxeis24 και για συτό προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς.

Όπως κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της, σε όποιον κλάδο κι αν ανήκει, έτσι και οι εταιρείες αποφράξεων δεν παύουν να εξελίσσονται διαρκώς, ανανεώνοντας τον στόλο τους αλλά και τον τεχνικό τους εξοπλισμό. Η εικόνα του βυτιοφόρου με τον πλαστικό σωλήνα είναι πολύ απλοϊκή για να αποδώσει τα σύγχρονα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους οι εταιρείες αποφράξεων.

Απαραίτητες οι αποφράξεις

Κάμερες για τον εντοπισμό των βλαβών, υπολογιστές με το κατάλληλο λογισμικό και ειδικά κοπτικά μηχανήματα για την απομάκρυνση ξένων σωμάτων που φράζουν σωλήνες και φρεάτια έρχονται να συμπληρώσουν τη σημερινή εικόνα των εργαλείων που έχουν στη διάθεσή τους οι εν λόγω επιχειρήσεις.

Ο κάθε διαχειριστής που θέλει να θεωρείται προνοητικός οφείλει να απευθύνεται σε κάποια εταιρεία για έλεγχο και συντήρηση κάθε χρόνο. Κατά προτίμηση πριν από τον χειμώνα που μπορεί να είναι απειλητικός για το αποχετευτικό δίκτυο. Έτσι θα γλιτώσει και χρήματα και μπελάδες, αποφεύγοντας την εμφάνιση ενοχλητικών και… δύσοσμων προβλημάτων.

Οι εταιρείες αποφράξεων όμως δεν περιορίζονται σε αυτό που δηλώνει το όνομά τους. Πραγματοποιούν και αντλήσεις υδάτων σε περιπτώσεις όπου οι ξαφνικές νεροποντές έχουν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν διαμερίσματα, ειδικά υπόγεια. Εκεί η συνδρομή τους είναι καίρια και πολύτιμη, σε ένα πρόβλημα μάλιστα που δεν επιδέχεται την παραμικρή χρονοτριβή.

Μια μικρή έρευνα αγοράς μέσω Διαδικτύου, λαμβάνοντας βέβαια πάντα υπόψη την έδρα της εταιρείας, εξασφαλίζει την καλύτερη λύση. Όσο για τους ίδιους τους επαγγελματίες των αποφράξεων, γνωρίζοντας πως η εργασία τους είναι κομβικής σημασίας για τη «ζωή» των πολυκατοικιών και συνυπολογίζοντας τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας, κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώσουν το κόστος και να προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές για τις υπηρεσίες τους.

Όπως λοιπόν έχει κανείς τον οικογενειακό του γιατρό, τον έμπορο ή τον κουρέα του, που τον ξέρει και τον εμπιστεύεται, ας έχει και την εταιρεία αποφράξεων που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στα «θέλω» του, εκείνη που θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίπτωση, όσο απαιτητική και επείγουσα κι αν είναι.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ