Αποτελούμε σημείο αναφοράς στο χώρο της απόφραξης

Αποφράξεις: Ένας βουλωμένος νιπτήρας μπορεί να κρύβει μια πολύ μεγαλύτερη ζημιά

Είναι γεγονός ότι ένας βουλωμένος νιπτήρας ή ακόμα και ένα βουλωμένο σιφόνι στην ντουζιέρα σας μπορούν να δυσκολέψουν σημαντικά την καθημερινότητά σας καθώς δεν μπορείτε να εκτελέσετε βασικές λειτουργίες. Το λίπος από το φαγητό και οι τρίχες στο μπάνιο αναδεικνύονται μέσα στους δύο βασικότερους «υπεύθυνους» για το βούλωμα του νεροχύτη ή του νιπτήρα σας. Τις περισσότερες φορές οι ιδιοκτήτες αντί να απευθυνθούν αμέσως σε μια εξειδικευμένη εταιρεία η οποία αναλαμβάνει αποφράξεις, εμπιστεύονται διάφορα οικιακά γιατροσόφια. Αυτά για μικρά προβλήματα μπορεί να είναι χρήσιμα, για μεγαλύτερες βλάβες όμως μπορεί να φανούν καταστροφικά. Εμείς σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για τις αποφράξεις ώστε να μην σας ταλαιπωρούν και να μην σας κοστίσουν μια περιουσία.Ένας βουλωμένος νιπτήρας μπορεί να κρύβει μια πολύ μεγαλύτερη ζημιά

Εμπιστευτείτε ειδικούς

Η απόφραξη είναι το Α και το Ω για να έχετε καθαρές σωληνώσεις που δεν προκαλούν δυσοσμία στο χώρο σας. Όμως αυτή πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένες εταιρείες οι οποίες έχουν εμπειρία χρόνων στον τομέα των αποφράξεων καθώς έτσι το πρόβλημά σας θα λυθεί οριστικά. Επιπλέον, οι ειδικοί στις αποφράξεις εκτός από την κατάλληλη τεχνογνωσία, έχουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Θα λύσουν το πρόβλημα που έχετε στο νεροχύτη σας, χωρίς να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιές.

Όλες οι εταιρείες διαθέτουν προσωπικό που γνωρίζει σε βάθος τις ανάγκες σας. Είναι στη διάθεση σας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή τους χρειαστείτε. Το εύρος εξυπηρέτησης είναι συνήθως Πανελλαδικό. Ενώ για περιοχές που αντιμετωπίζουν πιο συχνά προβλήματα όπως ο Πειραιάς, το Χαλάνδρι και η Καλλιθέα, οι περισσότερες αποφρακτικές διατηρούν ξεχωριστά τηλεφωνικά κέντρα.

Δείτε τα τηλέφωνα επικοινωνίας για την Αποφραξεις 24 ώρες

 

  • Τακτικός έλεγχος.

Ένας βουλωμένος νιπτήρας φέρνει κι άλλα προβλήματα

Αν καταλαβαίνετε ότι τα φρεάτια σας βουλώνουν τότε πρέπει να δράσετε άμεσα ώστε να μην μεγεθυνθεί το πρόβλημα. Συνήθως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αφήνουν ένα φραγμένο νεροχύτη για αρκετό καιρό μέχρι να αποφασίσουν να τον επισκευάσουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φράζει περισσότερο. Μέχρι το σημείο να ξεχειλίσει τελείως και το πρόβλημα δεν θα είναι αναστρέψιμο. Για αυτό το λόγο πρέπει να ελέγχετε τακτικά τις σωληνώσεις σας καθώς αυτό θα σας απαλλάξει από κόπο και δαπάνη χρημάτων.

  • Παροχή υπηρεσιών.

Μπορεί ο τακτικός έλεγχος να είναι σωτήριος αλλά αν χρειάζεστε απόφραξη κάθε 3-4 μήνες τότε αυτό πρέπει να σας ανησυχεί. Προμηνύει είτε ότι υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα στις σωληνώσεις σας. Είτε ότι οι υπηρεσίες του συνεργείου σας δεν είναι αποδοτικές.

Για περισσότερες συμβουλές για τις αποφράξεις ή αν έχετε ανάγκη ένα αξιόπιστο συνεργείο, μπορείτε να απευθυνθείτε στους ειδικούς: Αποφράξεις – Απολυμάνσεις