ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας ολόκληρη την Αττική. Βρισκόμαστε δίπλα σας ολόκληρο το 24ωρο, προσφέροντας ποιότητα και οικονομία. Η 35 ετών εμπειρία, η συνέπεια απέναντι σε κάθε μας πελάτη, η οργάνωση και η υπευθυνότητα μας έχουν κατατάξει στην πρώτη επιλογή σας, όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του σπιτιού σας.

Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων ή συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου. Αποφράξεις αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφωνιών, νεροχυτών. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εργοστάσια, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια κ.λπ. Διαθέτουμε ειδικά και αποτελεσματικά μηχανήματα για απόφραξη τουαλετών.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤHN KANTZA

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησής μας στον τομέα των αποφράξεων, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την αναγνώριση μιας σημαντικής πελατειακής βάσης στην Κάντζα αλλά και σε όλη την Αττική. Αφήνουμε τα αποτελέσματα από κάθε εργασία να μιλούν από μόνα τους όπως και τους πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί και μας συστήνουν παντού.

ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στην Κάντζα.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Κάντζας.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Κάντζα.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στην Κάντζα.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Κάντζα.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Κάντζα.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στην Κάντζα.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στην Κάντζα.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Κάντζα.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στην Κάντζα.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στην Κάντζα.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Κάντζα.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στην Κάντζα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ. (κ.α.)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό πιεστικών μηχανισμών υδροβολής για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Αυτοί οι μηχανισμοί είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Λειτουργούν με την εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης μέσω ποικίλων κεφαλών οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με το είδος του αποφρακτικού προβλήματος.

Η κεφαλή εισάγεται στην αποχέτευση και διασπά τα διάφορα εμπόδια που έχουν φράξει την αποχέτευση χωρίς να φθείρει ή να δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στις σωληνώσεις. Αυτή η λειτουργία είναι πολύ σημαντική καθώς πολλά χημικά προϊόντα του εμπορίου είναι αρκετά καυστικά για τις σωληνώσεις και επιβλαβή για την ατομική αλλά και την δημόσια υγεία.

Με την ίδια λογική επιτελούμε και καθαρισμούς αποχετεύσεων είτε προληπτικά είτε μετά την απόφραξη είτε με τακτικές επισκέψεις κατόπιν συμβολαίου συντήρησης.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» διαθέτει επίσης ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή και αφαίρεση των ριζών από δέντρα ή θάμνους που έχουν εισέλθει στο εσωτερικό της αποχέτευσης κυρίως μέσω των αρμών. Βουλώματα από χαρτιά, πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές περιστροφικές κεφάλες που ξεμπλοκάρουν και  καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

Με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης του αποχετευτικού σας δικτύου. Διαθέτουμε ειδική έγχρωμη ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας για τον έλεγχο των σωληνώσεων. Εισάγεται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας στο δίκτυό σας ώστε να γίνει:

 • Πλήρης επιθεώρηση της αποχέτευσης.
 • Εντοπισμός της θέσης και του είδους του βουλώματος.
 • Εντοπισμός του ακριβούς σημείου πιθανής διαρροής.
 • Έλεγχος της κατάστασης των σωληνώσεων.
 • Καταγραφή και αποθήκευσης του video ή των φωτογραφιών σε USB ή SDcard.

Την ψηφιακή καταγραφή μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διάφορους λόγους όπως:

 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για πιθανή αποζημίωση.
 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για τα αίτια και την προέλευση διαρροών.
 • Έλεγχο του αποχετευτικού δικτύου πριν την αγορά οικίας ή κτιρίου.
 • Έλεγχο για την μελέτη από τον τεχνικό σας για τους πιθανού τρόπου επισκευής σε περίπτωση σπασίματος σωλήνα.
 • Εύρεση αντικειμένων που έπεσαν στην αποχέτευση όπως δαχτυλίδια, νομίσματα, σκουλαρίκια κ.ο.κ

Οι τεχνικοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και με τεράστια εμπειρία στον χειρισμό της κάμερας. Η όδευση προς το σημείο του προβλήματος εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα γρήγορα. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την μέθοδο προσέγγισης και επίλυσης του προβλήματος.

Σας παραδίδουμε άμεσα την ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SDcard αρκεί να μας ενημερώσετε γι αυτό κατά την επικοινωνία σας μαζί μας. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 6931 030303 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάμερα ελέγχου αποχέτευσης ή για να προγραμματίσετε έναν έλεγχο.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή. Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στις σωληνώσεις σας η καλύτερη μέθοδος είναι η πρόληψη. Ο προληπτικός καθαρισμός είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το παραμικρό πρόβλημα, αλλά και να για να μην προκληθούν μεγαλύτερες ζημιές από μικρά προβλήματα που ήδη υπάρχουν. Έτσι, το αποχετευτικό σας δίκτυο θα παραμένει μόνιμα καθαρό και δεν θα συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες διάφορα αντικείμενα όπως τρίχες, χαρτιά, ρίζες και λίπη τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν φραγμό. 

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές προληπτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι να σας δώσουν συμβουλές αλλά και την κατάλληλη βοήθεια προκειμένου να συντηρήσετε σωστά την αποχέτευσή σας. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τον οποιοδήποτε καθαρισμό ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος. Το συνεργείο μας αποτελείται από άτομα που έχουν γνώση πάνω στο αντικείμενο του καθαρισμού και της συντήρησης αποχέτευσης και είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα έχει προκληθεί σε μια αποχέτευση. 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

-Που οφείλεται το συνεχές βούλωμα της λεκάνης στην τουαλέτα μου;

Το βούλωμα της λεκάνης της τουαλέτας οφείλεται κυρίως στην απροσεξία και την άγνοια. Δυστυχώς υπάρχει η αίσθηση ότι τα ρευστά αποφάγια (σούπα, φιδές, σάλτσες) μπορούν να πετάγονται μέσα στη λεκάνη κάτι το οποίο είναι αρκετά επιβαρυντικό για την αποχέτευση της λεκάνης. Τα δε υλικά που πέφτουν στο εσωτερικό της λεκάνης της τουαλέτας, είναι διάφορα. Την πρώτη θέση κατέχουν τα μωρομάντηλα ενώ δεύτερα σε κατάταξη είναι τα κρεμαστά αποσμητικά. Άλλα παραδείγματα αποτελούν οι τρίχες, οι πάνες, οι σερβιέτες, το χαρτί τουαλέτας, τα καλλυντικά και τα σαπούνια. Επιπρόσθετα πολλά άτομα έχουν την συνήθεια να τελούν άδειασμα της άμμου της γάτας τους μέσα στη λεκάνη ή να πετάνε τις τρίχες των κατοικίδιων τους ύστερα από το μπάνιο ή το κούρεμα. Επιπλέον τα παιδιά μικρής ηλικίας συνηθίζουν να ρίχνουν πολλές φορές διάφορα αντικείμενα όπως για παράδειγμα μικρά παιχνίδια.

Περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Γιατί είναι σημαντικός ο έλεγχος σωλήνων με κάμερα απόφραξης;

• Επισημαίνει την ακριβή φύση και τη θέση των προβληματικών σημείων. Έτσι γνωρίζετε την ακριβή διάγνωση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
• Μπορεί να εντοπίσει μικρά προβλήματα πριν γίνουν μεγάλα.
• Ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεων με αυτά που θα πιθανόν να ανακαλύψετε. Με την πάροδο του χρόνου, όσα πράγματα πέφτουν στην αποχέτευση μπορούν να μείνουν εκεί για πάντα όπως μικρά νομίσματα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ποιος ξέρει τι άλλο;<h4></h4>

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Γιατί να μας επιλέξετε για άντληση υδάτων;

Είμαστε μία εταιρεία με εμπειρία. Η επί πολλά χρόνια κινητοποίησή μας στον τομέα των αποφράξεων και αντλήσεων, μας έχουν εξοπλίσει με την κατάλληλη πείρα προκειμένου να καταπολεμήσουμε κάθε πρόβλημα με απόλυτη επιτυχία. Διαθέτουμε αντλίες απορρόφησης υδάτων με μεγάλη ισχύ ενώ μέσα στα θετικά μας στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και η άμεση και γρήγορη ανταπόκριση. Όλα μας τα συνεργεία βρίσκονται σε ετοιμότητα σε καθημερινή βάση και οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου για να παρέμβουν και να λύσουν ένα πρόβλημα έκτακτης ανάγκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γιατί είναι σημαντικό να καθαρίζουμε τακτικά την αποχέτευση;

Στους σωλήνες της αποχέτευσης ένας τακτικός καθαρισμός είναι σίγουρα η καλύτερη πρόληψη ώστε τα μικρά προβλήματα να μην γίνονται μεγάλα. Με τον προληπτικό καθαρισμό το αποχετευτικό δίκτυο παραμένει μόνιμα καθαρό χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα από συσσωρεύσεις μαζών όπως τρίχες, λίπη, χαρτιά, ρίζες και όλα τα φυσικά υλικά που βουλώνουν την αποχέτευση με το πέρασμα του χρόνου. Είτε πρόκειται για σιφώνι μπάνιου, είτε για νιπτήρα, είτε για νεροχύτη, είτε για κεντρικό σωλήνα αποχέτευσης πολυκατοικίας, είτε για φρεάτιο, μπορούμε να παρέχουμε συντήρηση και καθαρισμό.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΚΑΝΤΖΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Λεοντάριο (γνωστό και ως Κάντζα) είναι συνοικισμός της Παλλήνης. Η ονομασία της περιοχής προέρχεται από το Κτήμα Κάντζα όπου οικοδομήθηκε ο οικισμός πλησίον της Λεωφόρου Λαυρίου, γύρω από τον πευκόφυτο λοφίσκο, από τον ομώνυμο πολιτιστικό και αθλητικό σύλλογο των κατοίκων ΦΕΣ “Η ΚΑΝΤΖΑ”. Στην περιοχή λέγεται ότι έζησε στην αρχαιότητα ο διάσημος ρήτορας Δημοσθένης.

Στο Λεοντάριο έχουν βρεθεί πολλές αρχαιότητες όπως ο μαρμάρινος Λέων ο οποίος ακόμη και σήμερα στέκει επιβλητικός στο προαύλιο του μεταβυζαντινού ναού του Αγίου Νικολάου. Ο ναός κτίστηκε πάνω στα ερείπια αρχαϊκού νεκροταφείου, που αποκαλύφθηκε μετά από ανασκαφές το 1986. 

Τ.Κ. ΚΑΝΤΖΑΣ: 153 51.

Πηγή: Wikipedia