ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ασχολείται με τις αποφράξεις τα τελευταία 35 χρόνια. Έχοντας πάντα πρωτοποριακές λύσεις στην απόφραξη και σαν βασικό μας κανόνα να κάνουμε την απόφραξη ή τον καθαρισμό των σωληνώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να έχουν την λύση για όλα τους τα προβλήματα με ένα τηλεφώνημα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Τι προκαλεί το φράξιμο της αποχέτευσης;

– Γεωλογικές συνθήκες της περιοχής όπως οι ρίζες δένδρων.
– Κακές κατασκευές και εγκαταστάσεις από λάθος σχεδιασμό όπως μικρή διάμετρος σωληνώσεων ή έντονες γωνίες.
– Φραγή από πουρί και άλατα που μαζεύονται με το πέρασμα του χρόνου.
– Ρίψη αντικειμένων στη λεκάνη όπως χαρτιά τουαλέτας, μωρομάντηλα, σερβιέτες, ταμπόν, μωρουδιακές πάνες, τρίχες, φαγητά, τσιγάρα, γάζες, τσίχλες, καλλυντικά. Στην λεκάνη δεν πετάμε τίποτα!
– Μπάζα από σπασμένους σωλήνες, τσιμέντο ή υλικά κατασκευής που έπεσαν στο σωλήνα αποχέτευσης.
– Χώμα και κλαδιά που παρασύρθηκαν στην κεντρική αποχέτευση μετά από έντονες βροχοπτώσεις ή πλημμύρες.

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

Μπορεί το αλάτι να ξεβουλώσει ένα βουλωμένο σωλήνα;

Το αλάτι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό καθαρισμού λόγω των λειαντικών και αντισηπτικών ιδιοτήτων του. Υπάρχει πιθανότητα τα ήπια βουλώματα να ξεβουλώσουν την αποχέτευση με αλάτι. Φτιάξτε ένα διάλυμα αλάτι και νερό 50/50, θερμάνετε μέχρι σχεδόν να βράσει και στη συνέχεια ρίξτε το αλμυρό νερό μέσα στην αποχέτευση. Επαναλάβετε αυτό μερικές φορές και στη συνέχεια ξεπλύνετε την αποχέτευση με κρύο νερό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Το λευκαντικό μπορεί να ξεβουλώσει μία βουλωμένη αποχέτευση;

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε από 1/5 έως 3/4 ενός φλιτζανιού λευκαντικό για να απολυμάνετε ή να απομακρύνετε τις δυσάρεστες μυρωδιές από τις αποχετεύσεις, ρίχνοντας κατόπιν ζεστό νερό. Αυτό όμως δεν θα ξεβουλώσει το φράξιμο της αποχέτευσης. Το λευκαντικό είναι εξαιρετική ουσία για την απολύμανση και τη θανάτωση μικροβίων, αλλά δεν θα διαλύσει τις μάζες από τρίχες και σαπούνι που παγιδεύονται στους σωλήνες και προκαλούν φράξιμο.

Το ξίδι θα βλάψει τους πλαστικούς σωλήνες PVC;

Τα περισσότερα χημικά καθαριστικά παράγουν θερμότητα στο εσωτερικό του σωλήνα. Το PVC μπορεί να μην αντέξει τη θερμότητα και να αλλοιωθεί ή να φθαρεί η σύνδεση των αρμών των σωλήνων. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια οικιακή χημική ουσία απόφραξης, δοκιμάστε ξίδι και μαγειρική σόδα. Δεν δημιουργούν κανένα κίνδυνο στους σωλήνες σας, αρκεί να μην τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με βραστό νερό.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από συστήματα τα οποία συνθέτουν την αποχέτευση. Πρόκειται για σωλήνες, υδρορροές, σιφόνια και φρεάτια τα οποία είναι όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Ωστόσο, αυτές οι συνδέσεις άλλες φορές είναι απλές και άλλες πιο πολύπλοκες. Επίσης, κάθε αποχέτευση δεν έχει ούτε το ίδιο μέγεθος ούτε την κατασκεύασαν από τα ίδια υλικά. Ο ρόλος μιας αποχέτευσης σε ένα κτίριο είναι πάρα πολύ σημαντικός αφού η κυριότερη δουλειά της είναι να απομακρύνει  λύματα και όμβρια και να τα στέλνει στο κεντρικό δημόσιο δίκτυο περισυλλογής τους. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ - Infographic

Προφανώς, υπάρχουν διάφορα μικρά πράγματα όπως τα τρόφιμα, τα μαλλιά, το χαρτί τουαλέτας ακόμη και τα παιχνίδια που μπορεί να οδηγούν σε μπλοκαρίσματα σωλήνων, που με τη σειρά τους, αναγκάζουν το νερό αρχικά να “φουσκώσει” και στη συνέχεια τα σιφόνια να αποστραγγίζουν προς τα κάτω αργά και εκνευριστικά.

Αν αυτό συνεχίσει να συμβαίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τελικά θα μπλοκάρουν πλήρως οι σωλήνες και πιθανόν να επέλθει τεράστια επιδείνωση οπότε θα καταλήξετε με ένα νεροχύτη ή μία μπανιέρα που είναι γεμάτη από βρομιά. Επίσης, μπορεί να οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων που έχουν σχέση με την υγεία, να προκαλέσει αρνητική εντύπωση στους καλεσμένους σας και να δημιουργήσει μια δύσκολη κατάσταση για σας που δεν θα θέλατε ποτέ να αντιμετωπίσετε. Μπορείτε να καλέσετε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  σήμερα και δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για τις ανάγκες σας.

ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στη Δάφνη.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Δάφνης.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στη Δάφνη.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στη Δάφνη.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Δάφνη.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Δάφνη.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στη Δάφνη.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στη Δάφνη.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Δάφνη.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στη Δάφνη.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στη Δάφνη.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Δάφνη.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στη Δάφνη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞH ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞH ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ. (κ.α.)

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων μας, οδηγούν στην αποτελεσματική ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης τα οποία εξοπλίζουν κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας. Επίσης, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι εγγύηση για τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα που διαθέτει η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Διαθέτουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Μπορείτε να καλέσετε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, όταν έρθουμε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις. Λύσεις που βελτιώνουν την πίεση του νερού σας και μειώνουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Επίσης, στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ - ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας. Έτσι,  θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές ολόκληρο το 24ωρο! Ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Δάφνης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες από την εταιρεία μας εδώ και 35 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση. Αποφράξεις στη Δάφνη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο για όλα τα Νότια Προάστια
6931 030303

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα 6931 030303. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία. Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη. Άμεσα, οικονομικά και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι κάτοικοι της περιοχής της Δάφνης μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Αυτός είναι ο ρόλος της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ». Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Δάφνης.

Η εταιρεία μας θέλει το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα κάποιων κατασκευαστών που βάζουν σωλήνες χαμηλής ποιότητας στην κατασκευή του σπιτιού, κι έτσι φθείρονται εύκολα ή καταστρέφονται. Η έλλειψη συντήρησης των σωλήνων επιδεινώνει την κατάστασή τους. Η δε άσχημη χρήση από τους κατοίκους των σπιτιών επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το φράξιμο των σωληνώσεων κυρίως από τα υπολείμματα σκουπιδιών που αφήνουν.

ΔΑΦΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Δάφνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και έδρα αυτού, στον Κεντρικό Τομέα του Αθηναϊκού πεδίου Αττικής. Η περιοχή γειτνιάζει με τη δημοτική ενότητα Υμηττού και αποτελεί πέρασμα προς το Νότιο Τομέα, ενώ είναι προσβάσιμη μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και του ομώνυμου σταθμού του μετρό κοντά στην Πλατεία Καλογήρων και το σταθμό μετεπιβίβασης λεωφορείων.

Πηγή: Wikipedia